Auto huren op Curacao en Aruba

Jouw Auto huren op Aruba of Curacao. Sterrenstages heeft de suggesties voor je gevonden!   

Columbus car rental b.v. op Curacao is een jong bedrijf wat zich specialiseert in de verhuur vanauto’s aan stagaires en degene die voor langere tijd op het eiland verblijven. De minimale huurtermijn bedraagt 2 maanden en kan verder onbeperkt worden verlengd. Eventuele kortere periodes zijn bespreekbaar.

Onze vloot bestaat uit kia picanto’s en diverse modellen van het merk Chevrolet. Sinds mei 2011 is de vloot uitgebreid met nieuwe Suzuki Swifts  Veiligheid en service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo heeft iedere wagen een overeenkomst met de 24/7 service (wegenwacht) zodat mocht er onverhoopt toch iets gebeuren deze service gebeld kan worden en men weer op weg geholpen kan worden.

Wij hebben gekozen voor de Kia Picanto omdat van deze auto’s bekend is dat deze zeer zuinig rijden wat natuurlijk voor de stagaire belangrijk is, verder beschikken alle auto’s over airco en een radio/cd speler. 1x per maand zal door de beheerder van het wagenpark een afspraak worden gemaakt op een lokatie die door de huurder kan worden aangegeven om eventuele afspraken voor service beurten te maken en eventuele gebreken te bespreken.

Door onze nieuwe aanpak kunnen wij deze nieuwe auto’s aanbieden tegen zeer scherpe prijzen die vergelijkbaar zijn met auto’s die reeds jaren worden ingezet als huurauto. Natuurlijk hebben wij een zeer uitgebreide verzekering afgesloten WA en Casco waardoor er geen verrassingen zullen zijn bij een schade. Wel zal de huurder bij een eventuele schade het eigen risico zelf dienen te betalen.

ANG 850,00 zal als borg worden berekend en dient te worden betaald bij de aflevering en bij de eerste termijn betaling. Voor meer informatie Curacao: KLIK.

Aanbevolen autoverhuur op Curacao

Hotwheels Car Rental Aruba beschikt op dit moment over 25 huurauto’s Type Toyota Yaris.
Alle huurauto’s beschikken over een automatische versnellingsbak en airconditioning hetgeen op Aruba erg aangenaam is.

U kunt uw auto bij ons afhalen of desgewenst kunnen wij deze voor U klaar zetten bij uw verblijfadres. Dit is uiteraard geheel kosteloos.

Hiernaast leveren wij uw auto af met een volle brandstoftank, U kunt dus gelijk gebruik maken van de auto.

U zult zo spoedig mogelijk worden benaderd over de beschikbaarheid van de gewenste reservering.

Als U meer informatie wenst omtrent ons wagenpark en service: KLIK

Sterrenstages MBO en HBO stage Vacatures
× Hoe kan Sterrenstages je helpen?