Uitgebreid Curacao stage pakket voor studenten en scholen

Je wil naar Curacao om er je stage te gaan lopen? Erg leuk! Maar als je er nog nooit bent geweest dan is een eiland als Curacao mogelijk een doolhof met meer vragen dan antwoorden.

En je opleiding kan je ook niet bezoeken of bijvoorbeeld taken afnemen.

Wat nu?

Sterrenstages heeft voor jou dé oplossing voor jouw perfecte stageperiode op Curacao.

Wat dacht je van opgehaald worden op de luchthaven, je gebracht worden naar je woon accommodatie, een uitgebreide Goodiebag met informatie en kortingsbonnen en dat je de eerste stagedag naar je stagebedrijf wordt gebracht!
Geheel verzorgd door een lokale Nederlander die al jaar en dag op het mooie eiland woont.

Je school/opleiding kan tevens gebruik maken van zijn jarenlange ervaring als MBO docent en begeleider van studenten tijdens hun stage. Scheelt je school weer veel tijd, energie, vluchten, onderdak en meer!

Als leermeester kan hij tevens je taken beoordelen, examineren en aftekenen. En contact houden met je stagebedrijf cq school om de progressie vast te leggen en te delen.

En mocht er wat voorvallen, wij hopen het van niet natuurlijk, dan kan je op eiland ook op hem terugvallen voor hulp, raad en daad. Zo ben je zeker dat er iemand is die je snel kan bijstaan.

Oja, op je laatste dag op dit mooie eiland terug naar de luchthaven gebracht worden? Ook dat kan geregeld worden.

Je ziet, een meer dan compleet plaatje om jou een fantastische tijd op Curacao te gunnen .

Mocht je interesse hebben en/of jouw opleiding in 1 of meerdere van deze aangeboden diensten, contacteer Sterrenstages en wij vertellen je er meer over de inhoud en de vergoedingen in deze.

Contact

× Hoe kan Sterrenstages je helpen?