Referenties van stagiaires

Stage ervaringen van studenten met Sterrenstages

I already arrived at Bali and right now I am headed to the hotel for my first working day. The transaction process has been easy, I got my visa very quickly and had a lot of help from my training Manager. Ones again, thank you very much for making my dream come true! Hope you are also well and have many other students looking for internship

Ik wil Sterrenstages ook heel erg bedanken om mij deze mogelijkheid te geven.
Ik heb een hele leerzame maar ook zeer leuke tijd gehad op Malta en dit was niet gelukt zonder de hulp van Sterrenstages. Dankjewel.

Ik wil u als eerst bedanken voor alle moeite! U heeft mijn stage ervaring voor in het buitenland een stuk makkelijker gemaakt

Gezien ik erg tevreden ben met uw service tijdens en voor mijn stage op Malta zou ik u graag weer willen inschakelen voor mijn volgende stage.

Bij deze wil ik u allereerst bedanken voor de uitmuntende service voor en tijdens mijn vorige stage op Malta.

Ik wil je nogmaals bedanken voor de goede hulp en ik heb het super erg naar mijn zin gehad. Er is een kleine kans dat ik in de zomer er weer kom werken, dus ik ben erg benieuwd. Het was echt een superleuke ervaring!

Bedankt voor alle moeite die je voor mij hebt gedaan om in het buitenland toch een stage te vinden. Ik heb je aangeraden bij klasgenoten en ik zal dat ook zeker blijven doen als ik hoor dat mensen een stage nodig hebben!

If you have to only remember one thing from this message : thank you so much Stephen ! If I ever happen to be successful at this company deeply I’ll know, I owe it to you !

Beste Stephen, wat een geweldige stage op Bali heb ik gehad. Dank je wel voor alle ondersteuning, terugkoppelingen en luisterd oor. Dank je wel voor het regelen van juist deze stage! 🙂

Ik wou even laten weten dat ik weer veilig ben aangekomen in Nederland en alles goed is verlopen!  Het was een ontzettend toffe ervaring en ik wil je daarom ook nogmaals bedanken voor al je hulp om dit mogelijk te maken! Voor als ik je niet meer spreek, veel succes met Sterrenstages en de verdere toekomst, het was leuk je te ontmoeten! 

Het gaat goed. Ik ben inmiddels met guest relations begonnen en vind het echt super leuk!

Hi Stephen, Ik wilde je graag bedanken voor je hulp. Ik ben ontzettend blij met de stage die ik dankzij jou hulp heb gekregen. Het is ontzettend leerzaam en de mensen, het team en vooral ook Simon werken dragen hier enorm aan bij. 

Bedankt voor dit bericht. Het is fijn om te horen via u over de ervaring van het hotel. Is toch altijd een goede bevestiging als het geschreven staat. Ik vind ook dat alles goed gaat. Iedereen is zeer vriendelijk en ze zijn erg begrijpend.
Echt een super stageplek in Polen.

Wij hebben dankzij u een fijne stage kunnen lopen op Bali. Nou zijn wij bijna klaar met ons studie en willen daar aan het werk gaan. Met de hulp van Sterrenstages natuurlijk!

Student finished the 8th of this month. She was a very good trainee and we were all very happy with her. She put our expectations about your company very high 

” I am doing great in Barcelona got a house close to the job and everything. The internship is going fine, I am learning a lot about how a travel agency operates. I appreciate everything you have done for me on getting me this internship. I also recommended some of my friends to your website to show my appreciation”

“Na 3 maanden ben ik nu terug thuis. Ik zou graag willen zeggen dat deze periode beste tijd van mijn leven was. Het was een onvergetelijke ervaring en een supertoffe stage. Hiervoor wil ik u nogmaals enorm bedanken. Het was een levenservaring, verschillende mensen leren kennen en tientallen vrienden die ik nu daar heb. Het was echt moeilijk om die leuke plaats te verlaten en terug te komen naar België. Maar ik ben heel gelukkig dat ik deze ervaring kon opdoen.”

“Wij willen u graag bedanken voor alle hulp en betrokkenheid van Sterrenstages. Zodra wij veilig geland zijn op Bali zullen we dit laten weten. Het is eindelijk zo ver en we hebben er erg veel zin in!”

“I woke up this morning with this amazing news from you that’s great! I am so happy that the interview went well. I would love to thank you personally for everything because this for me will be a very important opportunity to start building my career.”

” Afgelopen weken heb ik ook al flink genoten van de prachtige stranden, heerlijke eten en vriendelijke mensen. Al met al, ik zit hier helemaal op m’n plek! Nogmaals bedankt ervoor!”

“Heel erg bedankt voor uw hulp”

“Ik wou u nog een keer onzettend bedanken voor het regelen van deze stage plek”

” heb een geweldige experience gehad! Bedankt nogmaals :)”

” Dear mr Jelgersma, first I would like to say thank you for all what you have done for me! I hope everything is gonna be alright and I will enjoy Tenerife! “

“Beste meneer Albada Jelgersma, Inmiddels ben ik alweer terug van stage en ik wilde u nogmaals bedanken voor het mogelijk maken van deze ervaring!

Ik heb een geweldige tijd gehad en zonder u had ik dit niet mee kunnen maken. Hartstikke bedankt!” 

“Ik wil jullie bij deze bedanken voor de goede service en tijd en moeite die jullie hebben genomen.”

“Beste Stephen, Ik wil je nogmaals bedanken voor de stage die je voor mij geregeld hebt”

” Ik wil u heeel erg bedanken voor uw tijd en hulp. Ik heb een nieuwe leefwijze en ik zie dat het leven ook anders kan zijn! Ik zal deze tijd nooit vergeten en dat heb ik aan u te danken! “

” Graag wil ik u bedanken voor alle moeite!!! :)”

“Hola Stephen! Even een berichtje uit het zonnige lanzarote! We hebben het super naar ons zin!”Dank voor je hulp!”

“Bali stage: Enorm bedankt voor alle moeite en werk dat je voor mij gedaan hebt!”

” Jaa nu 2 daagjes hier, super relaxt!!

“Top stage top huis Helemaal goed, ga hier denk ik niet meer weg haha. Nogmaals bedankt!!”

“stage op Bali: Jaa super! Nog bedankt voor alles!”

“nogmaals bedankt voor alle hulp dat je ons hebt aangeboden. Fadoua en Alberina”

“Thank you very much for your wishes! We are so impatient to start our great travel. Thank you for everything. Sarah and Hélène”

“Nogmaals bedankt voor de inzet!”

“Wat een top service “

“wil ik u ontzettend bedanken voor de moeite en alle bijbehorende werkzaamheden”

“Dear Stephen Albada, I’m very happy to do this internship with Paul and I thank you for arranging it! I’m sure it will be an interesting time for both sides. If you have another potential candidate, feel free to contact me again”

” Beste stephen, Heel erg bedankt ik vind dat je het echt super hebt geregeld allemaal! Ik ga zeker wat van me laten horen en zeker veel plezier hebben!

“Thank you so much for everything :)”

“So far, we have always been pleased with your students so it will be a pleasure to host more in the future. 5 star hotel Malta”

“Bedankt voor het kaartje! Ik heb een hele leuke tijd gehad en veel geleerd. Het hotel op Malta kan ik dan ook zeker aanbevelen voor andere studenten”

“Dank je wel voor alles! Dubai was geweldig! 

“Gave kaart zeg!!! Voor jullie ook hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2014 gewenst!”

“Beste stephen,  Al vast hartstikke bedankt voor alles. Bas.”

“Dankjewel Stephen! Gaat helemaal goed komen en ik ga zeker wat van me laten horen. Nogmaals bedankt!”

“@sterrenstages mede dankzij jullie ga ik 14 oktober down under! Wordt een onwijs mooie ervaring, Chris Ittman” 

“I will be long in your debt. you really helped me out stephen and i still cant belief we managed to nail it in the last moment. a day before the deadline. I’m really grateful for that”

“Dank u wel voor alle goede wensen met name uw support. Zonder uw assistentie zou deze stageplaats niet mogelijk zijn geweest”

” Hello Mr. Jelgersma! I finish the internship last week! It was absolutely perfect!!!! The F&B Director really invested in my learning process and all the staff as well. Thank you so much for your help, it was the best decision to choose your company!”

“ik denk dat ik in de toekomst nog een keer via u een stage/minor ga zoeken in een ander land”

“bedankt voor uw hulp en de stage die u geleverd hebt”

“Ik heb genoten van uw service, en heb gelijk ook doorgemeld aan diverse studenten over uw stagebedrijf”

“Dear Stephen, Thank you very much, it was a great experience over there and it was very nice to meet you at this resort!”

“Wil jullie nogmaals danken voor al de hulp. Ik ben intussen aangenomen door het hotel in Brussel!”

“Heel erg bedankt voor de vlotte service en uw hulp!”

“Heel erg bedankt voor de hulp bij het vinden van mijn stage in Brussel!”

“Omdat u de moeite heeft gedaan om een stage/ werkplek voor mij te regelen neem ik nu de moeite om u te bedanken voor uw tijd en inzet”

“Bij deze wil ik Sterrenstages bedanken voor alle hulp die werd geboden met het vinden en regelen van een stage.  Zeker een aanrader!”

“De eerste dagen zijn goed verlopen, het hotel is heel mooi en de stage bevalt goed.De mensen in het hotel zijn allemaal heel aardig en behulpzaam. Nogmaals hartelijk dank voor deze stage.”

” Leuk,dat kaartje dat ik thuis kreeg naar aanleiding van mn inschrijving “

” Middels onze plaatsing hadden wij een goede kandidaat gekregen. Dankzij de inzet van Sterrenstages. Twin Media”

” Wij zijn erg content met Sterrenstages. Proactief voor ons bezig en met regelmaat goede kandidaten. Sterrenstages kunnen wij van harte aanbevelen! CHC Amsterdam”

“Hallo Stephen, Bij deze alsnog bedankt voor het helpen met het regelen van de stageplaats. Ik heb de hulp als zeer prettig ervaren.

Al mijn vragen werden meteen beantwoord en er werd mij duidelijk verteld wat en hoe te doen”

“Het blijft me altijd weer verbazen hoe snel er gereageerd word op mijn mail door u, complimenten! “

“De stage bevalt goed, en spanje is erg leuk! Dank je wel!”

” goed geholpen door @sterrenstages tip al er iemand op zoek is naar een plaats binnen hospitality, hotel of facility! 

“Leuk dat we al 2 reacties hebben ontvangen op de vacature CHC”

“Via Sterrenstages.nl ben ik in contact gekomen met de Echte Mannenbeurs. Ik loop hier inmiddels 2 weken stage en het bevalt mij uitstekend! Het contact met Sterrenstages is zeer soepel verlopen. Na het eerste contactmoment zat ik binnen 4 dagen met De Echte Mannenbeurs bv. om tafel. Het hele contact is erg vriendelijk en gastvrij verlopen, mails worden snel beantwoord en Sterrenstages.nl toont ook na de toewijzing van de stage interesse in de stagiair. Zo is mij na een week gevraagd of de stage bevalt.”

” de informatie op de website is goed te noemen. niks overdone maar eerlijk en oprecht. Klasse!”

” geïnformeerd blijven tijdens de zoektocht voor een interessante stage voor mij. dank u wel voor de mooie stage op Bali! aanrader!”

“eerst gedacht een nieuwe aanbieder mmm? Maar het resultaat was uitstekend. een mooie stage met promotie gehad in Shanghai” Ik ga zeker terug. (Red. mrt 2012: Ze is intussen teruggegaan naar Shanghai!)

“dank voor het vinden onze stageplaats! uw adviezen zijn zeer waardevol geweest. Zo ook de stage op Bali. Mijn dank hiervoor.”

” Snelle service. dit kom je tegenwoordig niet vaak mee tegen”

“Hartstikke bedankt voor alles!”

“dank voor het vinden van stage in China!”top en nog snel ook!”

“dat kaartje bij aankomst was erg leuk! Helemaal dat kaartje bij terugkomst! Service!”

“een stageplaats vinden voor ons drieeën! en gelukt op Bali” Stage was fantastisch! Dank je wel Stephen”

“een stagiaire binnen 1 week gevonden voor ons congres. Hij weet ze te vinden!”

“voor een te organiseren beurs hebben wij Sterrenstages gevraagd uit te zien naar een mobiele student. binnen een week rond. Klasse.”

“@sterrenstages heeft een veelbelovende stagiaire geleverd. Top!”

“Great Internship Possibilities with personal and fast reactions! In English and other languages all over the world! I do recommend it:) Stageplaatsen

 “De perfecte kandidaat ontvangen en binnen 1 week aan het werk. Topklasse”

” Everything is ok with the final paper work and I think I am ready to go (passeport, plane tickets)! Thank you for your help”

“Nogmaals bedankt voor al uw hulp”

× Hoe kan Sterrenstages je helpen?