logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 11:15 (GMT+1)
(21-04-2018)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Privacy verklaring

Sterrenstages en WorldWideTraineeships zijn begaan met uw online privacy en weet dat u daar ook belang aan hecht. Daarom doen we ons best om uw privacy in relatie tot het gebruik dat u maakt van onze website te respecteren.

Verzameling van persoonsgegevens
Op onze websites worden op verschillende plaatsen persoonsgegevens verzameld. Dit kan gebeuren via elektronische formulieren die u dient in te vullen wanneer u zichzelf aanmeldt, het plaatsen van stageaanbod of wanneer u zich abonneert op een nieuwsbrief of meedoet aan een wedstrijd. Deze gegevens worden opgenomen in de database van Sterrenstages en WorldWideTraineeships.
Deze gegevens worden gebruikt om u de gevraagde dienst of informatie te kunnen leveren, om de kwaliteit van de diensten te verbeteren en om u te informeren over producten, diensten en aanbiedingen van Sterrenstages en of WorldWideTraineeships.
U beschikt over een recht van inzage en verbetering met betrekking tot uw gegevens. U kunt middels inloggen altijd uw gegevens inzien en aanpassen wanneer nodig.

Vast- en / of mobiel nummer
Indien u uw gsm- en of vast telefoonnummer aan uw inschrijving toegevoegd heeft, zullen Sterrenstages en WorldWideTraineeships dit uitsluitend gebruiken om u te informeren over louter website aangelegenheden zoals updates inschrijvingen, stageplaatsen, gegevens check.

Beveiliging
De databases waarin uw gegevens opgenomen worden zijn beveiligd tegen ongeoorloofde toegang.

De databases van Sterrenstages / WorldWideTraineeships kunnen toegankelijk gemaakt worden voor derden die werken in opdracht van de genoemde sites. Hun toegang is beperkt tot die gegevens die zij nodig hebben voor het uitoefenen van hun taak. Voor het overige worden de verzamelde gegevens niet aan derden doorgegeven, tenzij uitdrukkelijk meegedeeld. De gegevens die u eventueel liet publiceren in het stageaanbod of uw cv blijven natuurlijk wel beschikbaar voor diegene die staan ingeschreven.

Cookies
 Onze websites gebruiken sessions ipv cookies. Er wordt niets op uw computer geplaatst.

Connectie gegevens
We registreren eveneens informatie over de verbinding die u maakt met onze websites en over de software die u daartoe gebruikt. Deze informatie omvat o.a. uw IP-adres, het tijdstip waarop u de website bezoekt, het type browser dat u gebruikt en de pagina’s die u bezoekt. Deze gegevens worden gedurende 1 jaar bewaard.

Deze gegevens worden gebruikt om anonieme statistieken op te maken en om aan de hand van analyses van uw surfgedrag de kwaliteit van onze websites en van onze dienstverlening te verbeteren.

Sterrenstages / WorldWideTraineeships en andere websites
 Op de sites van Sterrenstages / WorldWideTraineeships treft u een aantal hyperlinks aan naar andere websites. Sterrenstages / WorldWideTraineeships kunnen echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen
Sterrenstages & WorldWideTraineeships behouden zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement.

Adverteren in samenwerking met

 

 

 


 

TOEGANKELIJKHEID BINNEN

DE HORECA

 2009-2018 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta