logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 19:50 (GMT+1)
(22-01-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Cavalieri Art Hotel

Na een uitgebreide renovatie heropende het Cavalieri Hotel haar deuren in 2005. Het hotel onderging een tweede grote renovatie die de naam naar Cavalieri Art Hotel veranderde.

Deze nieuwe persoonlijkheid brengt het Cavalieri Art Hotel naar een geheel nieuw niveau. Het creërt een unieke omgeving voor de gasten en nodigt hen uit om van unieke kunstwerken en schilderijen te genieten tijdens hun verblijf.

De lobby is meteen opvallend door het prachtige uitzicht over St. Julians Bay. Arriverende gasten worden welkom geheten door het personeel bij de receptie die 24 uur per dag beschikbaar is. Tevens biedt het personeel de gasten alle vereiste diensten en informatie aan.

Er is ook een congiërge aanwezig. Afgezien van het Engels, spreekt de congiërge ook Italiaans, Frans, Duits en Nederlands. De meest populaire uitstapjes op het eiland kunnen direct geboekt worden bij de receptie.

Ook worden er andere diensten aangeboden, zoals een taxi service, luchthaven transfers en een telefonische wekdienst. Het hotel bevat een souvenirwinkel in de lobby, met een verscheidenheid van geschenken, populaire Europese kranten en lokale wegenkaarten. Naast de souvenirwinkel begeeft zich een fitnessruimte die de hele dag toegankelijk is. Ten slotte zijn er vergaderruimtes met comfortabele stoelen in een ontspannen omgeving.

In de lobby is gratis WiFi waardoor de gasten toegang tot het internet hebben vanaf elke plek in het hotel. Daarnaast staat er een copmuter in de lobby, waar elke gast gebruik van mag maken. Via de lobby is ook een prachtig terras te bereiken met uitzicht op de baai.

Het hotel heeft een mooi buitenzwembad, een groot verwarmd binnenzwembad en een kinderbad. Tevens is er een groot zonneterras met ligbedden, parasols, kleedkamers en douches aanwezig . Op datzelfde zonneterras kunnen de gasten ook gebruik maken van de massagesalon voor heerlijke massages.

De sauna is beschikbaar op aanvraag. Tijdens de zomermaanden kan het binnenzwembad open worden gedaan en kan het zwembad worden gebruikt als een tweede buitenzwembad. Handdoeken voor het zwembad zijn beschikbaar.

Klik hier om direct jouw stageplaats in de horeca, toerisme, evenementen of facilitair te zoeken en te vinden.
Advies: gebruik ook eens "in overleg te bepalen" bij Aanvang stage. Dit kan een groter resultaat geven.
Suggesties for het huren van een kamer, appartement op Malta:

   

Adverteren in samenwerking met

 

 

 


 

TOEGANKELIJKHEID BINNEN

DE HORECA

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta