logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 19:36 (GMT+1)
(22-01-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Visa Thailand informatie

   

Voor alle visumaanvragen zijn standaard de volgende documenten nodig: 


VISUMAANVRAAG (stage zie halverwege pagina in blauw) 

Announcement 05/11/15 : From 13 November 2015, the sixty (60) days Tourist Visa with “Double (2)” and “Triple (3)” Entries will no longer be available. Please click on this link for more detail.

 Geachte bezoekers !!! Leest u de informatie op onze website goed .
Er zijn diverse regels veranderd ten aanzien voor de visumaanvraag voor Thailand.
Voor alle visumaanvragen zijn standaard de volgende documenten nodig: 

- Geldig paspoort; 
- Kopie paspoort (bladzijde met de foto);
- Kopie van de vluchtgegevens of vliegticket; 
- 2 Recente gelijkende pasfoto's (zwart/wit of kleur); 
- Volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier. Als er minderjarige kinderen meereizen met de ouder(s)/voogd dient u een kopie van de geboorteakte van het minderjarige kind(eren) bij te voegen bij de aanvraag van het visum. Reizen er minderjarige kinderen alleen, dan dient er bij de visumaanvraag een brief bijgevoegd te zijn van de ouder(s)/voogd waarin staat dat u toestemming hebt om alleen te reizen. Deze brief dient ondertekend te zijn met de naam en handtekening van de persoon die de brief heeft geschreven en ook een kopie van zijn/haar ID-kaart (paspoort/rijbewijs).

U bent zelf verantwoordelijk voor de benodigde formulieren/documenten. Ontbreekt een van de formulieren of documenten dan kunnen we uw aanvraag niet in behandeling nemen. We maken geen foto kopieen, hiervoor bent u zelf verantwoordelijk. U kunt elke werkdag een visum aanvragen tussen 10.00 uur en 13.00 uur zonder afspraak.

Het is mogelijk dat u door derden een visum voor Thailand laat  aanvragen. Bij het aanvragen van een visum en/of bij ophalen van het paspoort met visum door derden, dient deze persoon een kopie van zijn ID-kaart van zichzelf bij zich te hebben met daarop bijgeschreven dat deze persoon gemachtigd is om uw paspoort op te halen. De machtiging dient voorzien te zijn van uw naam en handtekening. Het duurt 2 werkdagen om de visumaanvraag te verwerken.

- Toeristenvisum met 1 entry: Uw paspoort dient nog minimaal 6 maanden geldig te zijn op het moment dat u Thailand binnen reist. 
De geldigheid van het visum om Thailand binnen te reizen is 90 dagen. De geldigheid van het visum gaat in op de dag van aanvraag.
U mag met dit visum maximaal 60 dagen aaneengesloten verblijven in Thailand. De dagen van verblijf gaan gelden  vanaf de dag van binnenkomst. 
De kosten voor het visum zijn € 30,- per persoon (alleen contante betaling mogelijk).

-Toeristenvisum Multiple Entry:  

De geldigheid van dit visum is 6 maanden vanaf de dag van aanvraag.

De kosten van dit visum bedraagt 150 euro , alleen contante betaling en bij aanvraag te voldoen.
-Geldig paspoort ( 6 maanden vanaf de dag van visumaanvraag) -Kopie van het paspoort (bladzijde met foto) -kopie van de vluchtgegevens cq vliegticket. - 2 recente gelijkende pasfoto's -volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier -kopie bankafschrift met een positiefsaldo van 5.000 euro -werkgeversverklaring(indien zelfstandige kopie van KvK niet ouder dan 6 maanden). -kopie van de ticket van de 1ste uitreis uit Thailand (vliegtuig/trein/boot/bus enz.) -kopie van de 1ste hotelovernachting in Thailand. -kopie van verblijfsvergunning( niet voor Nederlandse paspoorthouders).

Non-Immigrant visum
Er zijn verschillende Non-Immigrant visa aan te vragen. 
Er is een visum met een single entry en een muliple entry. ( mulitple entry is geldig voor 1 jaar )
Met een single entry mag u eenmalig maximaal 90 dagen aaneengesloten verblijven in Thailand , uw paspoort dient nog minimaal 9 maanden geldig ze zijn op de dag van binnenkomst.
Met een multiple entry kunt u meerdere keren Thailand binnen reizen maar uw verblijf is telkens maximaal 90 dagen aaneengesloten vanaf het moment dat u Thailand binnen reist. Voordat de 90 dagen zijn verstreken dient u Thailand verlaten te hebben. 
Nadat u het land heeft verlaten mag u weer binnen reizen en gaat de nieuwe periode van maximaal 90 dagen aaneengesloten weer in. Uw paspoort dient nog minimaal 15 maanden geldig te zijn op het moment van uw aanvraag.

Benodigdheden voor een Non-Immigrant type O (other), single en mulitple entries. U dient 50 jaar of ouder te zijn om in aanmerking te komen voor dit visum. De volgende formulieren/documenten zijn hiervoor benodigd; -Uw paspoort, kopie van uw paspoort, kopie van de vliegticket/vluchtgegevens,2 recente gelijkende pasfoto's , volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier, kopie van uw recente ( laatste 2 maanden ) inkomstengegevens op naam en met een positief saldo, geen jaaropgave (minimaal € 600,- per maand per persoon aan inkomsten of €20.000 op een spaarrekening), -Bent u  gehuwd/officieel geregistreerd partnerschap en heeft 1 van de partners geen inkomsten dan dient het maandbedrag 1200,- per maand te zijn.U dient dan een kopie van het trouwboekje/huwelijksakte/officieel geregistreerd partnerschap bij te voegen. Bent u jonger dan 50 jaar en gehuwd/officieel geregistreerd partnerschap  met een Thaise ingezetene of bent u de ouder(s)  van kinderen met een Thaise nationaliteit dan komt u ook voor dit visum in aanmerking 
We hebben dan nodig, naast de bovengenoemde formulieren/documenten, een kopie van het trouwboekje/officieel geregistreerd partnerschap ,kopie van de geboorteakte van de kinderen.

Kosten voor een single entry zijn € 60,- per persoon en voor een multiple entry €150,- per persoon (alleen contante betaling mogelijk).

Hebt u een Non-Immigrant visum met multiple entries dan kunt u pas een nieuw visum aanvragen nadat de geldigheidsdatum van het huidige visum is verstreken. Vraagt u een visum aan met mulitiple entries dan dient u een reisplan bij te voegen. Voor download van het reisplanformulier klik hier.

Benodigdheden voor een Non-Immigrant type B (business)visum, single en multiple entry.

Uw paspoort, kopie van uw paspoort, kopie van de vliegticket/vluchtgegevens, 2 recente gelijkende pasfoto's, volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier , kopie van bewijs van inschrijving bij  de Kamer van Koophandel van het bedrijf (dit bewijs mag niet ouder zijn dan 6 maanden op het moment van de visumaanvraag), uitnodigingsbrief van het bedrijf waar  u de werkzaamheden, consultancy etc. gaat verrichten in Thailand, een kopie van ID-kaart van de persoon die de brief heeft ondertekend.  Copy of corporate documents; namely 1) List of shareholders 2) Business registration and business license 3) Company profile 4) Details of business operation 5) List of foreign workers stating names, nationalities and positions 6)Map indicating the location of the company 7) Balance sheet, statement of Income Tax and Business Tax (Por Ngor Dor 50 and Por Ngor Dor 30) of the latest year 8) Alien income tax return (Por Ngor Dor 91) and 9) Value -added tax registration (Por Ngor Dor 20)
Hebt u een visum met een multiple entry dan dient u een reisplan blij te voegen.
Voor downloaden reisplan formulier klik hier.

De kosten voor een multiple entry visum zijn € 150,- per persoon (alleen contante betaling), het paspoort dient nog 15 maanden geldig te zijn op het moment van aanvraag.
De kosten voor een single entry zijn € 60,- per persoon (alleen contante betaling mogelijk) het paspoort dient nog 9 maanden geldig te zijn op het moment dat u Thailand binnen reist.

Werkt u voor een Thais bedrijf of voor een bedrijf dat is gevestigd in Thailand dan zijn de volgende documenten nodig:
- Uw paspoort, kopie van het paspoort, kopie van de vliegticket/vluchtgegevens, 2 recente gelijkende pasfoto's, volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier.
- Een bewijs van inschrijving van het bedrijf bij het 'Ministry of Commerce' in Thailand (dit bewijs mag niet ouder zijn dan 6 maanden op het moment van visumaanvraag).
- Een uitnodigingsbrief van het bedrijf waarvoor u werkt of werk gaat verrichten.
- Een kopie van de ID-kaart van de persoon die de uitnodigingsbrief heeft ondertekend. Is de persoon die de brief heeft ondertekend geen Thaise ingezetene dan dient een kopie van zjin/haar werkvergunning van alle beschreven/gestempelde bladzijden bijgevoegd te zijn. Copy of corporate documents ; namely 1)List of shareholders 2) Business registration and business license 3 ) Company profile 4) Details of business operation 5) List of foreign workers stating names,nationalitiese and positions 6) Map indicating the location of the company 7 ) Balance sheet,statement of Income Taks and Business Taks (Por Ngor Dor 50 and Por Ngor 30 ) of the lastet year 8 ) Alien incoem taks return ( Por Ngor 91) 9 ) Value-add taks registration ( Por Ngor Dor 20.

**Consular officers reserve the rights to request additional documents as deemed necessary Als u voor een bedrijf werkt dat gevestigd is in Thailand kunt u alleen en single entry aanvragen.
In Thailand dient u een werkvergunning aan te vragen.

De kosten voor een single entry zijn € 60,- euro per persoon (alleen contante betaling mogelijk).
Het paspoort dient nog 9 maanden geldig te zijn op het moment dat u Thailand binnen reist.

Benodigdheden voor Non-Immigrantvisum type ED ( studie) single entry.
Uw paspoort, kopie van uw paspoort, kopie van de vliegticket/vluchtgegevens, 2 recente gelijkende pasfoto's, volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier, brief van de school in Nederland waar u studeert (waarin staat de persoonsgegevens van u en in welke periode u gaat studeren in Thailand),kopie van de ID-kaart van de persoon die deze brief heeft ondertekend, uitnodigingsbrief van de school uit Thailand waarin staat in welke periode u gaat studeren.

Gaat u stage doen in Thailand bij een bedrijf dan hebben we naast de bovengenoemde documenten nog aanvullende documenten nodig:

-Inschrijving bij de Ministry of Commerce van het bedrijf waar u stage gaat doen (mag niet ouder zijn dan 6 maanden). -Uitnodigingbrief van het bedrijf waar u de stage gaat verrichten
-Kopie van de ID van de persoon die de uitnodigingsbrief heeft ondertekend (is deze persoon geen Thaise ingezetene dan dient ook een kopie van zijn/haar werkvergunning van alle beschreven/gestempelde bladzijden bijgevoegd te zijn)

Bij uw aanvraag van een single entry dient uw paspoort nog 9 maanden geldig te zijn op het moment van binnenkomst in Thailand.
De kosten voor een single entry zijn € 60,- 
Voor downloaden van het reisplanformulier klik hier.

Benodigdheden voor een visum Non-Immigrant type O (vrijwilligerswerk): Voor deze aanvraag zijn de volgende documenten/formulieren nodig;
-Uw paspoort, kopie van uw paspoort, kopie van de vliegticket/vluchtgegevens, 2 recente gelijkende pasfoto's, volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier, Kopie Kamer van Koophandel van de organisatie waarvoor u vrijwilligerswerk gaat verrichten (inschrijving mag niet ouder zijn dan 6 maanden), uitnodigingsbrief van de organisatie waarvoor u vrijwilligerswerk gaat verrichten (in deze brief dient te staan welke periode u vrijwilligerswerk gaat doen en wat de werkzaamheden omvatten), kopie van de ID-kaart van de persoon die de uitnodigingsbrief heeft ondertekend. Is de persoon die de uitnodigingsbrief heeft ondertekend geen Thaise ingezetene dan dient  er ook een kopie van de werkvergunning van de deze persoon bijgevoegd te zijn van alle beschreven en/of gestempelde pagina's Voor een visumaanvraag met single entry dient u paspoort minimaal 9 maanden geldig te zijn op het moment dat u Thailand binnen reist

Kosten voor een single entry zijn € 60,- per persoon 

Meenemen van medicijnen naar Thailand. klik hier.  

LET OP!  Visumaanvraag per aangetekende post. Het is niet meer mogelijk om uw visumaanvraag per post of aangetekende post aan te vragen. U dient uw visumaanvraag op het Royal Thai Honorary Consulate General, Herengracht 444, 1017 BZ te Amsterdam aan te vragen.
Het is wel mogelijk om uw paspoort met daarin het visum aangetekend retour laten sturen naar een adres in Nederland , de kosten hiervoor zijn 10,- euro
We versturen alleen op woensdag en vrijdag aangetekende post.Klik hier om direct jouw stageplaats in de horeca, toerisme, evenementen of facilitair te zoeken en te vinden.
Advies: gebruik ook eens "in overleg te bepalen" bij Aanvang stage. Dit kan een groter resultaat geven.
In samenwerking met onze partner Covered Abroad biedt Sterrenstages een verzekeringspakket aan wat speciaal is afgestemd op jouw reisdoel. Dit is belangrijk omdat je voor langere tijd naar het buitenland gaat en een reguliere reisverzekering vaak qua dekking ontoereikend is.

Je hebt de keuze uit 2 pakketten, waarbij je verzekerd bent voor de volgende zaken:

 • geneeskundige kosten; de limiet van EUR 250.000 of EUR 1.500.000 bepaalt de keuze van je pakket                                                          
 • tandheelkundige kosten
 • ongevallen
 • repatriëring
 • baggage
 • aansprakelijkheidsverzekering tot een maximum van EUR 2.000.000,-. Dit is met name voor de USA en Australie van groot belang. De Australische visum wetgeving vereist dat je aansprakelijkheid voor minimaal AUD 2.000.000 gedekt is.
Klik hier voor een complete dekkings overzicht van  pakket 1, pakket 2 en de algemene voorwaarden.


Naast een passende dekking biedt de Covered Abroad verzekering de volgende voordelen:
 • dag premies; je betaald alleen voor de dagen dat je daadwerkelijk in het buitenland verblijft, aantrekkelijk geprijsd vanaf slechts 99 cent per dag!
 • geen extra kosten voor reizen naar de VS, Canada, Australie dan wel voor sporten
 • optionele baggage en aansprakelijkheidsverzekering
 • geen administratie kosten
 • je verzekering kun je probleemloos op elk gewenst moment online verlengen.
 • Coverage Abroad is volledig paperless! Op jouw persoonlijke Log-In pagina "My Insurance" kun je al jouw verzekerings documenten en relevante informatie raadplegen...
klik hier om jouw polis gemakkelijk samen te stellen en online af te sluiten. Je krijgt dan per email toegang tot jouw “My Insurance” pagina waar al jouw persoonlijke verzekerings doumenten staan. Zo raak je nooit meer je poliskaart kwijt, wel zo gemakkelijk.

Natuurlijk kun je op deze pagina ook eerst vrijblijvend de premie laten uitrekenen.

Adverteren in samenwerking met

 

 

 


 

TOEGANKELIJKHEID BINNEN

DE HORECA

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta