logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 19:20 (GMT+1)
(22-01-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Kunstlinie Almere Flevoland

Welkom op de website van Kunstlinie Almere Flevoland!

In Kunstlinie Almere Flevoland vindt u grappige cabaretiers, verrassende toneelvoorstellingen, verleidelijke musicals, sprankelende jeugdvoorstellingen, spetterende (dans)shows, swingende concerten, een fijne avond uit... 

Je hart ophalen in een prachtig theater. Vlakbij parkeren, rustig in de pauze bijpraten, genieten van een drankje en natuurlijk van een mooie voorstelling.

Een drankje als aperitief, bijkletsen als amuse, de voorstelling als hoofdgerecht en als dessert even napraten. Het Theatercafé van Kunstlinie Almere Flevoland is dé ontmoetingsplek voor jong en oud.

  

Studenten

Eens toe aan een ander avondje uit dan het wekelijkse stappen? Of je nu kiest voor een avondje lachen of je laat verleiden door één van de mooiste dansvoorstellingen. Jouw ontspannen avond uit beleef je samen met je vrienden in Kunstlinie Almere Flevoland.

Gezellig een drankje doen als je binnenkomt. Even een hapje eten in het theatercafé voordat de voorstelling begint. Of alleen een drankje met de artiesten achteraf. Je kunt jouw avond zo bont maken als je zelf wilt! 

Een leuke avond in de schouwburg hoeft niet duur te zijn. Speciaal voor studenten hebben wij een interessante actie: vanaf 15 minuten voor aanvang van de voorstelling krijg je maar liefst 50% korting op je toegangskaartje. Het is hierbij van belang dat je niet vergeet om je studentenpas mee te nemen! 
 

Huidig stage aanbod:Klik hier om direct jouw stageplaats in de horeca, toerisme, evenementen of facilitair te zoeken en te vinden.
Advies: gebruik ook eens "in overleg te bepalen" bij Aanvang stage. Dit kan een groter resultaat geven.


Adverteren in samenwerking met

 

 

 


 

TOEGANKELIJKHEID BINNEN

DE HORECA

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta