logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):



Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 19:48 (GMT+1)
(22-01-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Food Professional Day in Wageningen

Programma

Enkele programmaonderdelen zijn inmiddels bekend. Wat kunt u zoal verwachten?
  • Hoe gezond is koken in zeewater, Edwin Vinke van de Kromme Watergang wil dit nu wel eens weten.
  • Veel mythes worden als waarheid aangenomen, Nathalie Steins van Imares (Wageningen UR) helpt ons uit de dromen.
  • Er is veel te doen omtrent paling, we gaan het er over hebben met en zonder feiten.
  • Hoe duurzaam is duurzame kweek? Adri Bout neemt ons mee in zijn beleving als visser en kweker.
  • Wat weten we van oesters? En is er wel afstemming tussen de kweker, handelaar, consument en de Chef? Jasper Houcke vertelt ons over zijn promotieonderzoek.
  • En hoe maken we nu de mooiste visbouillon, we willen het weten, ook Syrco bakker van Pure-C, wetenschappers en studenten van Vakschool Wageningen gaan er mee aan de slag.
  • De culinaire bio diversiteit vaan schaal-en schelpdieren, professor Aad Smaal neemt ons mee.
  • De aftrap wordt gegeven van De Held van de Smaak en Rob Baan praat ons bij over de Dutch Cuisine.

Er volgt begin Februari meer! 

 

Adverteren in samenwerking met

 

 

 


 

TOEGANKELIJKHEID BINNEN

DE HORECA

 



© 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta