logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 14:50 (GMT+1)
(17-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

MBO-LEERLINGEN ONVOLDOENDE BEGELEID TIJDENS STAGE.Geplaatst op 26-11-2012.

AMSTERDAM – mbo-leerlingen in Amsterdam krijgen te weinig begeleiding bij het vinden en doorlopen van een stage, zo meldt metronieuws.nl.

Uit de pilot 'Stages in Zuid' die Stadsdeel Zuid in 2011 startte blijkt dat de begeleiding van mbo-leerlingen wat betreft hun stage ver onder de maat is. Tijdens de pilot kregen 25 leerlingen begeleiding in het presenteren van zichzelf en hun curriculum vitae. Ook kregen zij van te voren te horen wat er precies van ze werd verwacht. Door deze begeleiding hebben de leerlingen allemaal hun stage goed afgerond.

Eén van de deelnemende scholen was het ROC van Amsterdam. Woordvoerder Janneke Stoet van het roc vindt het betreurend dat de begeleiding voor en tijdens de stage zo slecht is verlopen. ''We gaan met alle leerlingen in gesprek om te kijken wat er mis is gegaan en waar we het kunnen verbeteren'', aldus de woordvoerder.

 Nationale Onderwijsgids / Melissa Huisman

Sterrenstages blijft gedurende de voorbereidingen en de gehele duur van de stage, welke via onze databank is gevonden, beschikbaar voor vragen, raad ed. Dat is de service van Sterrenstages!

Voor stageplaatsen klik je hier


Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta