logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 00:27 (GMT+1)
(18-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Catering locaties Rijn IJssel HACCP gecertificeerdGeplaatst op 14-06-2012.

p alle locaties van Rijn IJssel waar Cater Concept de catering verzorgt, zijn de hygiëne eisen (HACCP) door een onafhankelijke organisatie getoetst. Alle Rijn IJssel locaties hebben de benodigde punten behaald om HACCP gecertificeerd te worden.

Samenwerking met Cater Concept
Rijn IJssel heeft een samenwerkingsverband met Cater Concept. In alle locaties waar Cater Concept de catering verzorgt, heeft afgelopen jaar een nulmeting plaatsgevonden om te toetsen hoe het met de hygiëne binnen de catering gesteld is. Basisvoorwaarden als persoonlijke hygiëne, ongedierte, afval, inrichting en belangrijke processtappen als inkoop en bereiding zijn beoordeeld en goed bevonden. Aan de nulmeting hangt een rapport met rapportcijfers. Er wordt per onderdeel getoetst en beoordeeld. Er is een maximale score van 100 punten te behalen. Boven 80 punten ben je HACCP gecertificeerd. Alle locaties van Rijn IJssel waar de nulmeting heeft plaatsgevonden, hebben ruimschoots de vereiste punten behaald.

Gezonde school
Naast het toetsen op hygiëne is er ook gekeken naar gezonde voeding. Dit gebeurd op basis van de richtlijnen Goede Voedselkeuze, die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. Op alle locaties van Rijn IJssel is de volledige score van 100 punten behaald voor wat betreft een evenwichtig aanbod van voeding. Rijn IJssel blijft samen met Cater Concept streven naar een goed en gezond assortiment.

Klik hier voor recente stageplaatsen 

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta