logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 15:14 (GMT+1)
(17-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Nieuw EU-centrum voor Facility Management gelanceerdGeplaatst op 05-06-2012.

Op 16 mei is het nieuwe Europese centrum voor facilitair Beheer – BringFM! – in Brussel gelanceerd. BringFM! zal optreden als mediator tussen Europese aanbieders van facilitaire diensten en de EU-instellingen over het beleid ontwikkelingen. Het ondersteunt de implementatie van  EN15221 en initieert van de ontwikkeling  van FMIndex, EUFM Stichting en EUFM Investment Trust.

De publicatie van de EN15221, Europese normen voor Facility Management, bevorderen de ontwikkeling van het vakgebied Facility Management. BringFM! Zal specifieke samenwerking voor de doelgroep  organiseren met politici en beleidsmakers en zal functioneren  als centrum van kennis voor de leden. Het kantoor is strategisch gelegen op Rond-point Schuman te Brussel in het hart van de Europese ruimte.  Jos Duchamps (B) is benoemd tot de eerste Voorzitter, Lodewijk Buschkens (B) als de secretaris en Fred Kloet (NL) als de penningmeester. Vice-voorzitters zijn Josef Tesarik (CZ), Rinus Vader (NL), Michael mei (D), Ian Fielder (UK) en Richard Harris (I).

Facility Management is slechts verantwoordelijk voor minder dan 5% van het Europese BBP.

Het breed georiënteerde beroep omvat een breed scala aan zakelijke diensten gericht op ‘Ruimte & infrastructuur’ en ‘mens & organisatie’. Het omvat onder meer werkruimte, gebouwbeheer, schoonmaak, catering, veiligheid, gastvrijheid, documentmanagement, onroerend goed diensten en menselijke hulpbronnen.

Als zodanig, kan de sector sterk bijdragen tot de EU2020 doelstellingen van slim, duurzame en solidaire groei. BringFM! gaat de uitdaging aan om de FM sector hierin te betrekken en tegelijkertijd de belangen van zijn leden tot de EU-instellingen behartigen.

De organisatie van BringFM is volop in ontwikkeling, men wil volledig operationeel zijn op 1 januari 2013.

(bron=facility-info)

Klik hier voor recente stageplaatsen 

 

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta