logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 01:32 (GMT+1)
(18-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

App voor snelle scan brandveiligheid zorggebouwenGeplaatst op 05-06-2012.

App voor snelle scan brandveiligheid zorggebouwen

TNO heeft de gratis applicatie FIREFISH ontwikkeld. Met FIREFISH is het mogelijk om zelf, op een tablet, eenvoudig brandveiligheidsscans van zorggebouwen uit te voeren. FIREFISH is speciaal ontwikkeld voor eigenaren en gebruikers van zorgvastgoed maar de app is ook te gebruiken door brandweer en brandveiligheidsadviseurs. FIREFISH is de eerste officieel geregistreerde TNO app voor professioneel gebruik.

Brandveiligheid in beeld
Met FIREFISH wordt het voor zorginstellingen makkelijker om de brandveiligheidsaspecten van hun gebouwen in kaart te brengen. Door gebouwen in te voeren met een aantal kenmerken wordt de bijbehorende scan geladen met de eisen die voor dat gebouw van toepassing zijn. De scan is opgebouwd in duidelijke categorieën. Bij elke vraag is een toelichting opgenomen en kan de gebruiker opmerkingen en foto’s toevoegen. Het resultaat is een pdf rapport met inzicht in de mate van brandveiligheid en de geconstateerde tekorten. Het rapport kan direct vanaf de tablet via mail verstuurd worden.
De applicatie is hét hulpmiddel voor zorginstellingen die willen weten hoe ze ervoor staan en hun brandveiligheidsbeleid willen optimaliseren.

Toekomst
In opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport werkt TNO aan het vergroten van de brandveiligheid van zorginstellingen. Het doel is een beter brandveiligheidsbewustzijn binnen de zorgsector en zorginstellingen op weg helpen een optimaal brandveiligheidsbeleid te implementeren. TNO werkt continue aan de doorontwikkeling van de FIREFISH applicatie. Via updates worden nieuwe versies van FIREFISH beschikbaar gesteld. In de toekomst zal de app ook beschikbaar worden gemaakt voor andere besturingssystemen.

(bron=facility-info)

Klik hier voor recente stageplaatsen 

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta