logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 14:12 (GMT+1)
(17-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Sterrenstages is vernieuwdGeplaatst op 02-04-2012.

P E R S B E R I C H T

Haarlem – 2 april 2012

 

Focus op hospitality, events, toerisme en facility

Sterrenstages vernieuwd: nog sterkere match tussen vraag en aanbod op stagemarkt

Met de vernieuwde website van Sterrenstages hebben studenten, het bedrijfsleven en scholen en opleidingsinstituten er een nog trefzekere ontmoetingsplaats bij voor het matchen van vraag en aanbod op het gebied van (inter)nationale stages op MBO en HBO. Doordat Sterrenstages zich specifiek toelegt op hospitality, events, toerisme en facility kunnen vraag en aanbod snel bij elkaar komen met betrekking tot de invulling van stageplaatsen. Of het nu om ervaringsstages gaat of om  managementstages, om leerwerkstages, om snuffelstages of om afstudeerplaatsen.

De scherpe focus van Sterrenstages maakt de website tot de ultieme propositie waar het gaat om het zoeken van stagiaires, terwijl studenten zeker weten dat zij hier de op hun studierichting toegesneden stagemogelijkheden kunnen vinden. De ’perfect match’ dus.

Sterrenstages is een gebruiksvriendelijke website die het zowel studenten als bedrijven, stagezoekers en stageaanbieders, mogelijk maakt om in korte tijd de behoefte aan een stage of aan een stagiaire publiek te maken. Reacties kunnen snel met elkaar vergeleken worden en indien de match er is kan men snel met elkaar in contact treden.

De studenten kunnen zich binnen 15 tot 20 minuten op Sterrenstages presenteren met hun stageverzoek, aangevuld met een profiel, een motivatie en -indien gewenst- een foto. Stageaanbieders kunnen aan de hand van deze presentatie hun belangstelling kenbaar maken en in contact treden met de student. Bovendien is er de nieuwsbrievenservice van Sterrenstages: die brengt in een wekelijkse frequentie zowel studenten als opleidingen op de hoogte van de meest recente wijzigingen in vraag en aanbod. Ook stagecoördinatoren ontvangen vrijblijvend nieuwsbrieven.

Stageaanbieders kunnen binnen een half uur online zijn met hun propositie. De vergoedingen daarvoor zijn uiterst laag. Het aanbod van stageplaatsen worden via Sterrenstages doorgeplaatst op social media als Facebook, LinkedIn en verschillende blogs.

Buiten het stage aanbod biedt Sterrenstages tal van tips en trucs ten behoeve van de studenten als het gaat om bijvoorbeeld cv’s, motivaties, voorbereidingen en gezondheidsadviezen voor diverse regio’s, nieuws vanuit de genoemde branches en de mogelijkheid om voor studenten te gaan zoeken naar die ene speciale stageplaats inclusief advisering tot en met de laatste stagedag.

Klik hier voor recente stageplaatsen

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta