logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 00:26 (GMT+1)
(18-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Nieuw boekingsplatform voor Metropool AmsterdamGeplaatst op 29-03-2012.

AMSTERDAM - Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Amsterdam hebben gekozen voor een intensieve samenwerking met Hoteliers.com. Op 27 maart 2012 ondertekenen zij een samenwerkingsovereenkomst voor een nieuw boekingsplatform voor verblijf en vermaak in Metropool Amsterdam.

Het platform wordt geïntegreerd in de website iamsterdam.com en er komt een aparte module voor professioneel gebruik op de VVV vestigingen. De keuze voor het Amsterdamse Hoteliers.com is door ATCB en KHN gemaakt na het vergelijk van de verschillende mogelijkheden.

Het nieuwe boekingsplatform moet in eerste instantie voor een gebruiksvriendelijke engine zorgen op de website iamsterdam.com waarin een ruim concurrerend aanbod van accommodaties, excursies en ook de I amsterdam City Card wordt aangeboden. Door de arrangementenmodule wordt het de hotelondernemers makkelijker gemaakt om met hun aanbod in te spelen op de marketingthema's van Metropool Amsterdam.

Hiermee onderscheidt het platform zich ook van andere online aanbieders. De interface van het platform zal worden aangepast aan het professioneel gebruik in de VVV vestigingen. Op de vestigingen en ook op iamsterdam.com zal een specifiek aanbod beschikbaar komen conform de wensen van ATCB.

Naast het leveren van het technische platform, wordt Hoteliers.com ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de inhoud, zowel op het gebied van overnachtingsaccommodaties als excursies en ticketing en een deel van de administratieve afhandeling.

Voordelen
Binnen de samenwerking wordt elk van de partijen aangesproken op zijn specifieke kwaliteiten en wordt er nadrukkelijk rekening gehouden met het totale belang van Metropool Amsterdam als bestemming voor toeristisch en zakelijk bezoek. Een deel van de inkomsten die via het platform worden gerealiseerd komt ten goede aan de marketing van de stad.

KHN spant zich in voor een groot en breed aanbod van accommodaties, waar ATCB zich zal inzetten voor de marketing en dienstverlening en Hoteliers.com vooral faciliteert. Het platform zal naar verwachting vanaf 1 mei 2012 operationeel zijn.

Klik hier voor recente stageplaatsen

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta