logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 01:07 (GMT+1)
(18-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Studenten NHTV Breda adviseren Amphia ZiekenhuisGeplaatst op 23-02-2016.

International Real Estate and Facility Management studenten van NHTV Breda adviseren het Amphia Ziekenhuis over facilitaire facetten rondom het nieuwe Dedicated Cataract Centrum dat medio april 2016 geopend wordt. In wedstrijdvorm gaven verschillende groepen derdejaarsstudenten een advies op maat. Op donderdag 4 februari 2016 werd het winnende advies bekend gemaakt in de Inspirium Hospitality Mall te Breda.  

Het Bredase Amphia Ziekenhuis (locatie Langendijk) wil behandelingen voor patiënten met staar, ook wel cataract genoemd, effectiever, klantgerichter en goedkoper uitvoeren. Om dit te realiseren wordt aan de huidige oogpolikliniek een aanbouw gerealiseerd welke onder de naam Dedicated Cataract Centrum in gebruik genomen zal worden. Door het gebruik van hightech apparatuur en aangepaste operatiekamers, vergroot Amphia haar behandelcapaciteit. Daarnaast wordt door het toepassen van een nieuwe behandeltechniek, de zogenaamde druppel anesthesie, eveneens het behandelproces verkort. Het nieuwe behandelcentrum wordt voor een periode van circa 5 jaar in gebruik genomen.  

Adviseren op maat
Door samen te werken in ‘real-life’ adviesprojecten, leren de 3e jaars studenten Facility Management om theorie om te zetten in de praktijk tijdens hun studieonderdeel Integrated Project. Inrichtingsvraagstukken en het klantcontact in een bestaande casus speelt hierbij een belangrijke rol. Om het vakgebied juist te benaderen, dienen meerdere facetten van facility management tegen het licht gehouden te worden; denk hierbij aan gebouwtoegankelijkheid, parkeeroptimalisatie, bruikbaarheid van het gebouw, inrichting van gebouw, processen, inzet van facilitaire services en klantgerichtheid. De in totaal 30 studenten stelden hiervoor een rapport samen, creëerden een promotieposter en maakten een video. Voor het Amphia Ziekenhuis brachten de NHTV-studenten een advies uit gericht op het fysiek en operationeel in gebruik nemen van het Dedicated Cataract Centrum.  

Match Day 2016
De uitslag van het beste advies werd bekendgemaakt tijdens de zogenaamde Match Day. Deze vond plaats in de Inspirium Hospitality Mall (7000m2 met 10 hospitality professionals onder 1 dak) te Breda. De eindresultaten van de studentgroepen werden beoordeeld door een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het Amphia Ziekenhuis, professionals uit het facilitaire werkveld en docenten van NHTV. De Match Award van 2016 ging naar de studentengroep die op zeer uitzonderlijk wijze de jury treffend wist te overtuigen waarom hun idee het beste past bij de wensen en belangen van alle betrokken partijen. De studenten waren in staat om vragen vooraf te pareren en hadden pasklare antwoorden op vragen van de jury. Daarnaast werd de Public’s Favourite Award uitgereikt aan de groep met de beste promotieposter. Tenslotte werd dit jaar voor het eerst ook een prijs uitgereikt aan de student die het beste presenteerde. Deze Best Motivated Presenter Award ging naar de enthousiaste studente Mai-Anh Pham.


Aangeleverd door:

Kennis- en informatiecentrum voor facilitair management en gebouwbeheer

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta