logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 14:11 (GMT+1)
(17-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

App om snel een toilet te vinden (en te beoordelen)Geplaatst op 04-09-2014.

Het zal u maar gebeuren. U bent aan het winkelen, fietsen, in de auto op vakantie en u moet naar de toilet. Openbare toiletten zijn helaas niet altijd makkelijk te vinden, en als u er dan een gevonden hebt is het ook altijd nog maar afwachten in wat voor staat de toilet wordt aangetroffen...

Tork, onderdeel van hygiëne- en bosproductenfabrikant SCA, heeft daarom een app ontwikkeld waarmee de dichtstbijzijnde toiletten makkelijk gevonden én beoordeeld kunnen worden: HogeNood.

De HogeNood-app bood al informatie over de afstand, toegankelijkheid (baby’s, rolstoelen, e.d.), openingstijden en kosten van toiletgelegenheden van bijna 4.000 toiletlocaties in Nederland en België en is beschikbaar voor iOS en Android. Vanaf vandaag is het echter ook mogelijk voor bezoekers om de toiletten te beoordelen op hygiëne, sfeer & design, geur en toiletartikelen.

Exploitant

Volgens Renée Remijnse is de informatie die toiletgebruikers delen is niet alleen wenselijk voor andere toiletgebruikers, het geeft de exploitant ook de mogelijkheid om de faciliteiten van de toiletten te optimaliseren. De applicatie krijgt ook inzicht in de HogeNood4Business-tablet, die vast in toiletruimtes zijn geplaatst, waardoor de exploitant gerichter kan sturen op efficiënt onderhouden en verbeteren van de faciliteiten. 

Bron: FMM

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta