logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 01:02 (GMT+1)
(18-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Facility manager wordt bindende factor in organisatie nieuws gedeeld door SterrenstagesGeplaatst op 30-01-2014.

De facility manager van de 21e eeuw krijgt een steeds grotere rol binnen een bedrijf. Hij wordt een bindende factor in de organisatie.

De facility manager zal zich moeten manifesteren in een sterk veld van management binnen de organisatie. Door op te treden als een echte leider (coachend) en niet als een manager (sturend) zal hij het gedrag van zijn teamleden als aangrijpingspunt nemen en proactief handelen stimuleren. De facility manager wordt een bindende factor in de organisatie en kan de ondersteunende diensten maximaal afstemmen op de primaire processen.

Toekomst

De facility manager is overal van op de hoogte en kan de juiste acties ondernemen. Hij heeft een sterk ontwikkelde creatieve dadendrang. Door creatief om te springen in de snel veranderende 21e eeuw zal de facility manager zijn team met gedrevenheid empoweren. Het is van belang dat er in de toekomst organisaties zijn die leren om de motivatie en de capaciteiten van de mensen op alle niveaus in de organisatie omhoog te halen. Wat moeten we vandaag anders doen als we die toekomst willen creëren- als we die toekomstige bestemming willen bereiken? De voorsprong in de 21e eeuw voor de organisatie wordt bepaald door het benutten van de creativiteit, de geestkracht en de intelligentie van mensen.

bron: Walter Hartjes = FMM.nl

zoek jouw stageplaats hier

 

 


Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta