logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 14:12 (GMT+1)
(17-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Verkiezing Meest Gastvrije Restaurant 2014 op de HorecavaGeplaatst op 31-12-2013.

 

Tijdens de Horecava op maandag 13 januari wordt voor het eerst het Meest Gastvrije Restaurant van Nederland bekendgemaakt. De presentatie is in handen van Astrid Joosten, ambassadeur van het Gastvrijheidsgilde en wordt gehouden op de wereld INNOVEER! van 17.00 tot 18.00 uur. Guido van Woerkom, hoofddirecteur van de ANWB, maakt de winnaar bekend.

Mystery-guests
De verkiezing is een initiatief van het Gastvrijheidsgilde, de ANWB en IENS. In totaal zijn honderdvijfenveertig restaurants genomineerd op basis van gegevens van IENS op het gebied van service. Er zijn twee categorieën: restaurants met een menuprijs tot € 50,- en restaurants met een menuprijs boven € 50,-. De bedrijven die het hoogst scoren op het aspect ‘service’ op www.iens.nl worden door professionals van het Gastvrijheidsgilde bezocht. Deze mystery-guests beoordelen het bedrijf uitsluitend op het gastvrije gedrag, van reservering, welkom en verblijf tot en met afscheid.

Een verkiezingscommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van de ANWB, IENS en het Gastvrijheidsgilde, bepaalt op basis van de rapportages van de mystery-guests en gegevens van IENS voor beide prijsklassen een top drie en de overall winnaar. De overall winnaar mag de titel ‘Meest Gastvrije Restaurant van Nederland 2014’ dragen. Het Gastvrijheidsgilde, ANWB en IENS willen met dit initiatief het belang van restaurants in Nederland om gastvrij te zijn, ondersteunen, zowel voor de restaurants zelf als voor consumenten.

Horecava 2014
Horecava wordt van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2014 gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De Horecava is alleen toegankelijk voor professionele bezoekers.
bron: events.nl 

zoek jouw stageplaats hier

 

 

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta