logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 00:29 (GMT+1)
(18-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

MICE-markt in Europa klimt uit de recessieGeplaatst op 21-11-2013.

De MICE-markt in Europa klimt uit de recessie, terwijl juist de groeieconomieen gas terug moeten nemen. Dit blijkt uit het EIBTM Trend Watch Report. De Mice-vakbeurs EIBTM vindt op dit moment plaats in Barcelona.

Het rapport geeft aan dat Europa, sinds de teruggang in 2008, eindelijk en voorzichtig uit het dal aan het klimmen is. De groei van dde BRIC landen gaat uiteraard gestaag door, maar minder snel dan eerder verwacht. De belangrijkste markten die het (weer) goed zijn de pharmaceutische, chemische en F&B branches. Technologie en distrubutie doet het naar wens, terwijl de transportsector het moeilijk heeft.

Aangaande Mice is het herstel van corporate meetings de belangrijkste drijvende kracht. Bedrijven halen steeds vaker de hand van de knip, zo blijkt uit het verslag. Ook incentivereizen zijn bezig aan een comeback. De intentie bij bedrijven om incentives te ondernemen is het afgelopen jaar flink gegroeid (van 43 naar 56 procent)

De vooruitzichten voor 2014 zijn positief, maar wel realistisch. Het lopende jaar wordt gezien als het jaar waarin het optimisme terugkeerde, en voor 2014 wordt wederom voorzichtige maar geen spectaculaire groei verwacht. Desalniettemin wordt beschouwen de auteurs van het rapport deze outlook als de meest positieve in jaren.

bron=Mice & Events Travel

Voor jouw stage ga je hier kijken 

 

Voor jouw complete stage verzekering ga je naar hier


 

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta