logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):



Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 11:10 (GMT+1)
(19-12-2018)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Food Professional Day 30 oktober Wageningen



Geplaatst op 02-10-2013.

Food Professional Day

Voor beroepskoks die werken in de gastronomie, zorg, catering of industriële keukens organiseert Food4you op woensdag 30 oktober 2013 de Food Professional Day. Workshops worden verzorgd door top-chefs en voedingswetenschappers.

Jonnie Boer over fermentatie in de 'Haute Cuisine'

Chef-kok en eigenaar van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, vertelt over zijn ervaringen met fermenteren. Samen met onder andere professor Tjakko Abee van Wageningen UR gaat hij aan de slag met drie soorten fermentatieprocessen.

http://www.sterrenstages.nl/pages/Food_Professional_Day_Wageningen/

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 



2009-2018 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta