logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 14:43 (GMT+1)
(17-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Opleiding Gastvrijheidmedewerker in de zorg van startGeplaatst op 03-09-2013.

De nieuwe landelijke BBL-opleiding Gastvrijheidmedewerker in de zorg gaat op 4 september van start. Het doel van de opleiding, met een stevige focus op eten & drinken en gastheerschap, is het ontwikkelen van een medewerker die werkelijk vanuit gastperspectief denkt.

In de nieuwe BBL-opleiding Gastvrijheidmedewerker in de zorg leren deelnemers te denken vanuit de gast.

De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met Het KokskwartetvHMN, ROC Midden Nederland en GUEST. Om landelijke dekking te garanderen zijn verschillende mbo-opleiders aangehaakt.

Zo is de uitvoering van het eerste traject in de Stedendriehoek (Deventer, Apeldoorn en Zutphen, red.) in handen van ROC Midden Nederland en GUEST. Er nemen medewerkers uit verschillende organisaties deel. Een aantal daarvan fungeert als gastlocatie, waarbij het Deventer Ziekenhuis de spits afbijt.

In het BBL-traject krijgt de deelnemer via een e-learning omgeving een aantal opdrachten aangeboden die in de praktijk uitgevoerd moeten worden. Ondersteunend aan deze opdrachten volgt de deelnemer iedere twee weken één dag training.

In de opleiding staan twee thema’s centraal; vakmanschap en gastheerschap. Er wordt gewerkt volgens de zogenaamde leermeester-gezel structuur, met een praktijkbegeleider die er is voor de ontwikkeling van het vakmanschap en een opleidingsbegeleider die, onder meer via coachinggesprekken, de deelnemer stimuleert in de ontwikkeling van het gastheerschap.

bron=foodhospitality

Voor jouw stage klik je hier

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta