logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 00:50 (GMT+1)
(18-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Albert Schweitzer ziekenhuis digitaliseert voedingsprocesGeplaatst op 06-08-2013.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht gaat definitief gebruik maken van CuliCart Hospitality van PinkRoccade Healthcare. Na een succesvolle pilot is CuliCart volledig uitgerold binnen het hele ziekenhuis. Het voedingsproces wordt hiermee volledig gedigitaliseerd.

Albert Schweitzer ziekenhuis digitaliseert voedingsproces met CuliCart Hospitality.

Albert Schweitzer ziekenhuis digitaliseert voedingsproces met CuliCart Hospitality.

Vorig jaar gaf het ziekenhuis de werkprocessen op het gebied van eten en drinken opnieuw vorm. Hierdoor zijn veel dubbele en onnodige handelingen uit het werkproces gehaald. Het moment tussen het kiezen en het uitserveren van een maaltijd is hiermee ook verkort.

Colinda Tijssen, projectmanager binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis, laat weten dat het vooral in het begin moeilijk was om om te schakelen. “Het is niet niets om opeens alle werkzaamheden die eten en drinken betreffen volledig gedigitaliseerd uit te voeren.” 

Vooral voor de afdeling Gastvrij (de keuken, red.) betekende de omschakeling veel, volgens Tijssen. Deze afdeling moest namelijk tijdelijk op twee verschillende manieren werken en oplossingen bedenken voor de knelpunten. Het streven was om direct over te gaan tot volledige digitalisering. Dat betekent geen losse briefjes en lijstjes meer bij de zorgassisent, maar alles raadplegen in CuliCart.

Inmiddels wordt het systeem op dertien afdelingen gebruikt. Nadat de pilots op drie afdelingen binnen het ziekenhuis goed bevielen, werd gestart met de uitrol binnen het hele ziekenhuis. 

lisa roggeveen 

 Voor jouw stage ga je naar HIER

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta