logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 00:49 (GMT+1)
(18-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Betere aansluiting hotelscholen nodigGeplaatst op 06-06-2013.

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) gaat onderzoeken hoe zij met hotelscholen tot een betere afstemming kunnen komen op het gebied van het onderwijsaanbod. Tijdens het seminar ‘Back to school’ zei AF&BM-voorzitter Suzanne de Zwaan: “De vragen, verhalen en voorstellen die we hebben gehoord van studenten van de Hotelschool Den Haag en de reacties daarop van de leden van de AF&BM stelt ons gezamenlijk voor de keuze ofwel op dezelfde voet verder te gaan of het onderwijsaanbod eens goed tegen het licht te houden en het daar waar mogelijk meer van deze tijd te maken.”

De vraag waarop het seminar antwoord wilde krijgen was: “Als de AF&BM in 2020 de ultieme opleiding tot F&B professional wil ontwikkelen, hoe moet die er dan uit zien?”

Snelle veranderingen
Opvallend was het vlammende en inspirerende betoog van de eerste spreker, studente Ellen Schmid, een van oorsprong Duitse die (in het Engels) de vurige wens uitsprak het onderwijspakket beter te laten aansluiten op de praktijk en vooral op ‘deze nieuwe tijd waarin de maatschappij en de manier waarop wij als mensen met elkaar omgaan in rap tempo verandert’.

Toekomstvisie
Na deze presentatie deelde Jan Willem Mans van Kenwerk zijn visie op de toekomst vanuit het horecaberoepsonderwijs en liet oud-studente Marlies Kromjong, nu als talent director Europe verantwoordelijk voor talent development binnen Unilever in Europa, zien wat binnen een grote onderneming als Unilever wordt verwacht van nieuwe medewerkers en talenten.

(bron Hospitality Management)

Voor jouw stage ga je naar HIER

Adverteren in samenwerking met

 

ISS INTERCLEAN

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta