logo

Inloggen Inloggen

E-mail adres (geen hotmail,live of outlook gebruiken ajb):

Wachtwoord (Vergeten):Gratis aanmelden (studenten)
Aanmelden (bedrijven)


Openingstijden Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van:
maandag tot en met vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Het is: 00:35 (GMT+1)
(18-02-2019)

Contactinformatie Contactgegevens

Telefoon Telefoon: +31-23-7112451
Telefoon Mobiel: +31-65-1429965
Skype Skype: sterrenstages
E-mail E-mail: Contactformulier


Facebook E-mail Twitter LinkedIn Google+

Over ons

Sterrenstages is in het leven geroepen na aanleiding van vraag en aanbod binnen de Horeca-, Toeristische, Evenementen- en Facilitaire branche. Een mogelijkheid om alle gerichte uitdagende en betere stages up to date bij elkaar te publiceren. Dit geeft de stagiaire de snellere mogelijkheid om gericht te zoeken en zijn of haar stageplek vlot te vinden.

Daarbuiten assisteert Sterrenstages studenten maar ook bedrijven en scholen met vragen en of begeleiding. Op de website van Sterrenstages staan vele suggesties ( tips & Trucs) voor de student waar opleidingen ook gebruik van maken. Aanvullingen op deze zijn met regelmaat van toepassing.

Voor bedrijven is Sterrenstages een verlengstuk geworden. Door het toepassen van een helder maar eenvoudig communicatie systeem binnen Sterrenstages kan een bedrijf voorafgaande een beslissing extra informatie vragen, de cv bekijken en zien wie waarop heeft gereageerd. Hierdoor wint het bedrijf veel tijd die bijvoorbeeld weer aan de core business kan besteden.

Sterrenstages creert met zijn publicaties van stageplaatsen ook extra awareness voor bedrijven. Door goed gebruikt te maken van optimalisatie, uitstekende teksten en voorzien van een aantal afbeeldingen creert Sterrenstages deze extra aandacht voor bedrijven binnen de genoemde branches.  

                                                              

           

   

   

 

   

  

 

Adverteren in samenwerking met

 

 

 

 2009-2019 SterrenStages. Alle rechten gereserveerd. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Over ons | Sitemap Realisatie door: xynta